Udstødning og katalysator

Hvis du syntes din bil larmer fra udstødningen, kan det være den skal skiftes. Når du kører korte ture, når udstødningen ikke at blive driftsvarm og  dette kan resultere i vandsamlinger i udstødningen. Udstødningen er typisk delt op i flere dele, så det er meget sjældent at hele udstødningen skal skiftes. Det er sjældent man skifter katalysatoren, da denne har en meget længere levetid end udstødningen. De fleste biler har i dag et rustfrit udstødningssystem, som giver lang levetid. Dermed ikke sagt at din udstødning ikke kan ruste, det tager bare længere tid.

Kvalitets reservedele og 3 års garanti.

Vi bruger og forhandler kun reservedele og tilbehør i OE kvalitet, på den måde sikres at evt. garanti på bilen bibeholdes og at reservedelene har længst mulig levetid. Der ydes 3 års garanti på reservedele, hvis der er tale om fabrikations- eller materialefejl.

Vær opmærksom på nedenstående…

  • Hvis bilens udstødning larmer, skal du få det tjekket hurtigst muligt.
  • Hvis det lugter af benzin/diesel i bilen, skal du få det tjekket hurtigt muligt.
  • Hvis du kan høre metalliske rasle/banke lyde når du starter/kører, skal du få det tjekket.
  • Hvis du er tvivl så kontakt os, så hjælper vi selvfølgelig gerne.

I følge loven må bilens udstødning ikke forurene og/eller larmer for meget. Derudover skal bilens udstødning være korrekt ophængt. Hvis disse krav ikke er opfyldt, kan bilen ikke synes.