Synstjek og omsyn

Din bil skal synes hvert andet år fra den er 4 år gammel. Inden du kører til syn, er det en god idé at få bilen gennemgået og udbedret de problemer der måtte være inden du kører til syn, derved sparer du et evt. omsyn. Vi gennemgår alle de kritiske punkter som skal være i orden inden bilen skal til syn. Det er bl.a. ting som lys, lygter, horn, styretøj, døre, karosseri, undervogn, rust og evt. anhængertræk. Mange af tingene kan virke som småting, men det ændrer dog ikke på, at hvis de ikke er i orden, så vil din bil dumpe til syn og blive indkaldt til omsyn. Vi kan også syne bilen for dig, på den måde undgår du besværet med at køre en eller flere gange til synshallen.

Kvalitets reservedele og 3 års garanti.

Vi bruger og forhandler kun reservedele og tilbehør i OE kvalitet, på den måde sikres at evt. garanti på bilen bibeholdes og at reservedelene har længst mulig levetid. Der ydes 3 års garanti på reservedele, hvis der er tale om fabrikations- eller materialefejl.

Vær opmærksom på nedenstående…

  • Sørg for at nummerpladerne er skruet fast og lyset virker.
  • Tjek alle lys og hornet på bilen og at bilen dæk ikke er nedslidte.
  • Vær sikker på at alle døre og motorhjelm kan åbnes og lukkes nemt.
  • Hvis du er tvivl så kontakt os, så hjælper vi selvfølgelig gerne.

Der findes mange regler om hvad der skal være i orden på bilen til et bilsyn. Hvis du lader os lave et tjek af din bil og evt. syne bilen, er du sikker på at bilen efterfølgende bliver synet.