Hjul og dækskifte

Dækproducenterne udvikler ny teknologi på dæk hele tiden, så de yder bedst muligt både under almindelige og ekstreme vejrforhold.

Det kræver en del viden at at vælge de rigtige dæk til din bil, alt afhænger af årstid og kørselsmønster. Kører du mest korte ture, mest på motorvej eller måske en blanding.

Vi kan hjælpe dig med at finde de rigtige dæk til din bil, da ting som vejgreb, støj, økonomi, belastning, hastighed alt sammen er ting man skal tage stilling til.

Kvalitets reservedele og 3 års garanti.

Vi bruger og forhandler kun reservedele og tilbehør i OE kvalitet, på den måde sikres at evt. garanti på bilen bibeholdes og at reservedelene har længst mulig levetid. Der ydes 3 års garanti på reservedele, hvis der er tale om fabrikations- eller materialefejl.

Vær opmærksom på nedenstående…

  • Afgiver bilens aircondition/klimaanlæg ikke kold luft, så få serviceret anlægget.
  • Kommer der dårlig lugt fra luftkanalerne, så bestil tid til service på anlægget.
  • Vi anbefaler at få bilens anlæg serviceret én gang årligt.
  • Hvis du er tvivl så kontakt os, så hjælper vi selvfølgelig gerne.

I følge loven må slidbanen på dækkene ikke være under 1,6mm, vi anbefaler dog at det ikke kommer under 3mm. Der er ingen regler for hvor gammelt et dæk må være, men med årene forringes dækegenskaberne. Vi anbefaler dog at dine dæk aldrig bliver mere end 10 år gamle, da dækkene ændres og egenskaberne forringes. Skulle dine dæk ikke være slidt ned inden da, anbefaler vi at du får tjekket dine dæk når de er 5 år.

Hvis det er dæk på en Tempo 100 godkendt påhængsvogn, er lovkravet at dækkene højst må være 6 år gamle.