Bremseservice

Ved et bremseservice gennemgår vi bilens bremser og tjekker bremsevæsken. Ved gennemgangen af bremserne, kan vi vurdere om bilens bremser skal skiftes, eller en rensning og smøring af bremserne kan løse problemerne.
At vedligeholde bremserne er en god idé. Det er vigtigt for sikkerheden, da du naturligvis skal kunne stole på dine bremser i en farlig situation. Bremsernes levetid bliver også forlænget, når de løbende bliver serviceret. Endvidere slider det også unødigt på dækkene, hvis bilen bremser skævt eller bilen ryster når du bremser.
Der findes ikke som sådan ikke specifikke intervaller hvor der skal udføres bremseservice. Det afhænger af dit kørselsmønster og hvordan bremserne bliver brugt i det daglige. Bremser du blødt eller hårdt? Kører du mest i byen eller på landet? Korte ture eller lange?

Kvalitets reservedele og 3 års garanti.

Vi bruger og forhandler kun reservedele og tilbehør i OE kvalitet, på den måde sikres at evt. garanti på bilen bibeholdes og at reservedelene har længst mulig levetid. Der ydes 3 års garanti på reservedele, hvis der er tale om fabrikations- eller materialefejl.

Vær opmærksom på nedenstående…

  • Ryster eller hyler det år du bremser skal du få serviceret bilens bremser.
  • Bremser bilen skævt, så bestil tid til bremseservice.
  • Lyser bremselyset i bilens display, skal du have serviceret bilens bremser.
  • Hvis du er tvivl så kontakt os, så hjælper vi selvfølgelig gerne.

Lovgivningen foreskriver at driftsbremsen skal virke på alle 4 hjul og bremse bilen hurtigt og sikkert. Håndbremsen skal kunne holde bilen standset på en hældende og virke på mindst 2 hjul.
En bil kan ikke synes hvis der er fejl på bremserne eller bilen bremser skævt.