Sådan håndterer vi COVID-19 situationen

Vi har åbent på værkstedet som normalt og tilbyder de samme muligheder og services i vores forretning/værksted, som du kender.

Vi tager både vores kunders og medarbejderes sundhed og sikkerhed meget alvorligt og følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring COVID-19.

Vi vil gerne sikre vores medarbejdere en tryg arbejdsplads og samtidig sikre dig som kunde en tryg kontakt med os. Derfor er vores ansatte instrueret i at bruge nye handsker ved al håndtering af kundebiler fra gang til gang. Ved personlige henvendelser giver vi selvfølgelig ikke længere hånd, og vi holder en fornuftig fysisk afstand både internt og til vores kunder.

Håndtering af din bil på værkstedet:
Vi tager vores kunders og medarbejderes sundhed og velvære meget alvorligt og seriøst. For at minimere en eventuel smitterisiko er alle medarbejdere instrueret i at bruge handsker ved al håndtering af kundebiler. Ligeledes afsprittes rat, nøgler, gearknop og håndtag efter endt service. Vi tilbyder dig naturligvis fri afbenyttelse af sprit og håndvask. Ligeledes følger vi Sundhedsstyrelsens gode råd til at forebygge smitte.

Generelt:
Hvis du som kunde har særlige ønsker i forbindelse med indlevering og udlevering af bil/nøgler uden fysisk kontakt, bedes du blot give os besked herom, så vi kan aftale nærmere. Vi er til rådighed på både telefon og e-mail.